یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Sun 28 Apr 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
گزارش ویژه یکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶ ، ساعت ۰۹:۱۰:۴۲

رقابت کشورهای صنعتی برای ساخت زیردریایی درهند

باشگاه خبری فراساحل: کشورهای روسیه، فرانسه، آلمان و سوئد رقابت فشرده ای را برای ساخت شش زیردریایی دیزلی - الکتریکی به ارزش 10.9 میلیارد دلار برای هند آغاز کرده اند. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از ایرنا، نیروی دریای هند روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد که شرکت‌‌های 'گروه دریایی دی سی ان اس فرانسه'، 'سیستم‌‌های دریایی تایسن کراپ آلمان'، 'روسون بورن اکسپورت روسیه' و ' ساب کاکوم سوئد' تاکنون به درخواست ارائه اطلاعات نیروی دریای هند در موعد مقرر پاسخ داده اند. قرار است این شرکت‌‌ها در مرحله بعد جزئیات سرمایه گذاری و تکنیکی خود را اعلام کنند. این درحالی است که کشور‌‌های ژاپن و اسپانیا که در مراحل اولیه برای شرکت در این پروژه ابراز علاقه مندی کرده بودند، به درخواست ارائه اطلاعات هند پاسخ نداده اند. روسیه، آلمان و فرانسه پیش از این نیز در ساخت زیردریایی با هند همکاری کرده بودند اما ژاپن که تاکنون در بازارهای نظامی جهان مشارکت کمتری داشته،خواستار امضای یک توافق مستقیم با دولت هند برای ساخت زیردریایی شده است.

هند در نظر دارد یک کشور را برای سفارش ساخت شش زیردریایی دیزلی - الکتریکی با قابلیت پرتاب موشک و تجهیز با سلاح‌‌های بومی انتخاب کند. هند ماه گذشته زیردریایی 'ای ان اس کالواری' کلاس اسکورپیو که با همکاری فرانسه ساخته شده بود را به آب انداخت. دهلی نو بر اساس طرح 'ساخت هند' قصد دارد وابستگی این کشور را به واردات نظامی کاهش دهد و این کشور را به مرکز تولید سلاح در جهان تبدیل کند. در این راستا دولت هند از شرکت‌‌های خارجی نظامی خواسته است با انتقال تکنولوژی به این کشور، کارخانه‌‌های نظامی خود را در هند احداث کنند. نیروی دریایی هند مصمم است که با افزایش توان عملیاتی خود منطقه اقیانوس هند را به عنوان سومین اقیانوس بزرگ جهان را تحت کنترل خود داشته باشد. این منطقه به دلیل عبور دو سوم نفت و نیمی از محموله‌‌های باری جهان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. هند این منطقه را به عنوان حیاط خلوت خود ‌می‌داند و ‌می‌خواهد به عنوان تنها ارائه دهنده امنیتی ارشد در این منطقه به رسمیت شناخته شود.



  کد خبر : 4649
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :